Produk

TPS54627DDAR(Stok 100000)

Katrangan singkat:

Boyad Part Number:296-40808-2-ND – Tape and Reel (TR) 296-40808-1-ND – Shear Tape (CT) 296-40808-6-ND – Digi-Reel® Custom Tape and Reel

Produsen:Instrumen Texas

Produsen nomer produk: TPS54627DDAR

Nerangake: IC REG BUCK ADJUSTABLE 6A 8SOPWR

Wektu pangiriman standar pabrik asli: 35 minggu

Katrangan rinci:Buck Switching Regulator IC Positif Adjustable 0.765V 1 Output 6A 8-PowerSOIC (0.154″, ambane 3.90mm)

Nomer Part Internal Pelanggan

Spesifikasi: Spesifikasi


Detail Produk

Tag produk

Properti produk:

JENIS DESCRIBE
babagan Sirkuit Terpadu (IC)  PMIC - Regulator Tegangan - Regulator Ngalih DC DC
pabrikan Instrumen Texas
seri D-CAP2™
Paket Tape lan Reel (TR)Pita Geser (CT)Digi-Reel® Custom Reel
status produk ing saham
Fungsi Buck
konfigurasi output mung
topologi Buck
jinis output luwes
Jumlah output 1
Tegangan - Input (Min) 4.5V
Tegangan - Input (Maks) 18V
Tegangan - Output (min/tetep) 0,765V
Tegangan - Output (Maksimum) 5.5V
Saiki - Output 6A
Frekuensi - ngalih 650 kHz
Penyearah Sinkron ya wis
Suhu operasi -40°C ~ 85°C (TA)
jinis instalasi Tipe Gunung lumahing
Paket / Enclosure 8-PowerSOIC (0.154", ambane 3.90mm)
Supplier Piranti Packaging 8-SO-PowerPad
Nomer produk dhasar TPS54627

Klasifikasi Lingkungan lan Ekspor:

ATRIBUT DESCRIBE
status RoHS Sesuai karo spesifikasi ROHS3
Tingkat Sensitivitas Kelembapan (MSL) 2 (1 taun)
Status REACH Produk non-REACH
ECCN EAR99
HTSUS 8542.39.0001

TPS54627 4.5-V nganti 18-V Input, 6-A Konverter Langkah Mudhun Sinkron
1
1 Fitur
1

Mode D-CAP2™ Ngaktifake Transient Cepet
wangsulan

Ripple Low-Output lan Ngidini Output Keramik
Kapasitor

Wide VIN Input-Voltage Range: 4,5 V nganti 18 V

Range Output-Voltage: 0,76 V nganti 5,5 V

FET Terpadu Highly Efisien Optimized kanggo
Aplikasi Siklus Tugas Ngisor

36 mΩ (Sisih Dhuwur) lan 28 mΩ (Sisih Kurang)

Efisiensi Dhuwur, Kurang Saka 10 μA nalika Mati

Dhuwur Bandgap dhisikan-Referensi Akurasi

Adjustable Soft Mulai

Prebiased Soft Start

650-kHz Ngalih Frekuensi

Siklus-by-Siklus Overcurrent Limit
2 Aplikasi

Wide Range saka Aplikasi kanggo Low-Voltage
Sistem

Sumber Daya Digital-TV

Pamuter Blu-ray Disc™ Dhuwur Definition

Terminal Ngarep Jaringan

Digital Set-Top Box (STB)
3 Katrangan
Piranti TPS54627 minangka adaptif ing wektu D
KAP2
modus
synchronous-buck
konverter.
Ing
TPS54627 mbisakake perancang sistem kanggo ngrampungake
Suite saka macem-macem regulator daya-bus peralatan pungkasan
kanthi biaya-efektif, count komponen kurang, kurang
solusi saiki siyaga.
Daur ulang kontrol utama kanggo TPS54627 nggunakake D
Kontrol mode CAP2 sing nyedhiyakake transient cepet
wangsulan
karo
no
njaba
ganti rugi
komponen.TPS54627 uga duwe proprietary
sirkuit sing mbisakake piranti kanggo nggunakake kanggo loro kurang
kapasitor output equivalent-series-resistance (ESR),
kayata POSCAP utawa SP-CAP, lan ultra-low ESR
kapasitor keramik.
Piranti kasebut beroperasi saka input VIN 4.5-V nganti 18-V.
Tegangan output bisa diprogram antarane
0,76 V lan 5,5 V. Piranti kasebut uga nduweni fitur
wektu soft-wiwitan luwes.TPS54627 kasedhiya
ing paket 8-pin SO PowerPAD, lan dirancang kanggo
operasi saka -40 ° C nganti 85 ° C.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Ninggalake Pesen Panjenengan

    Produk sing gegandhengan

    Ninggalake Pesen Panjenengan